Ångra tar tillbaka din senaste ändring, och Gör om lägger tillbaka den igen. Fortsätt klicka för att gå längre: Labeljoy kommer ihåg dina 64 senaste ändringar i varje dokument.
| Ångra och gör om | |
| Knapparna | Ångra och Gör om finns till höger i verktygsfältet. Håll muspekaren över en av dem för att se vilken ändring den ångrar eller gör om. De är nedtonade när det inte finns något att ångra eller göra om. |
| Ctrl+Z | Ångra. |
| Ctrl+Y, Ctrl+Skift+Z | Gör om. |
Vad som räknas som en ändring. I stort sett allt du gör med dokumentet: lägga till, ta bort, flytta eller ändra storlek på ett element, redigera dess egenskaper, ändra layouten, ansluta data. Att dra i arbetsytan är en enda ändring hur långt du än drar, och det är också att flytta ett element med piltangenterna. Om du ångrar något och sedan gör en ny ändring kan de ändringar du ångrade inte göras om längre.
Medan du skriver i en ruta i verktygspanelen gäller Ctrl+Z och Ctrl+Y texten du skriver, precis som överallt annars.
Varje dokument har sin egen historik. Ångra arbetar med dokumentet på skärmen och rör aldrig de andra. Historiken töms inte när du sparar, så du kan fortfarande ångra ändringar som du gjorde innan du sparade. Den töms när du stänger dokumentet: när du öppnar det igen finns det inget att ångra.
Ändringar som Joy gör. Allt som Joy, AI-assistenten ändrar i ett svar är en enda ändring, så ett klick på Ångra tar tillbaka alltihop. Du kan också be Joy att ångra den.
På ett dokument som är skyddat mot redigering är Ångra och Gör om nedtonade, eftersom det inte finns något du kan ändra.

























